Başbakan Bakan ve Vali'ye neden kızdı!

Haberimiz de de yer alan Çöp meselesi Başbakan'ı kızdırdı!

YÖREDEN HABER 27.08.2013 11:23:23 111 0
Başbakan Bakan ve Vali


BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de katıldığı toplu açılış töreninde Bakan Bayraktar ve Vali Çakır’ı azarladığı görüntüler gündeme oturdu.
Başbakan Erdoğan, önce önündeki sehpada bulunan bir kitapçığı inceledi. Eşi Emine Erdoğan’la konuştuktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı yanına çağırdı.


Bakan Yazıcı Dikkatle Dinledi
Günebakış Gazetesinin haberine gmöre; BAKAN Bayraktar’a sert bir şekilde el hareketleriyle uyarılarda bulunan Başbakan Erdoğan’ı, yanında oturan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da dikkatle dinledi. Başbakan ardından Rize Valisi Nurullah Çakır’ı yanına çağırdı, parmağıyla önündeki sehpaya vurarak uyarılarda bulundu.


İŞTE BAŞBAKANI KIZDIRAN

RİZE’DEKİ O ÇEVRE SORUNLARI
1- Çamlıhemşin Belediyesi Meclis kararının ardından Ayder'de ruhsatsız ya da ruhsata aykırı inşa edilen 60 binanın yıkılması için daha önce Belediye Toplantı Salonu'nda ihale yapılacağı yönünde duyuru yapıldı. İhale, katılan firma olmayınca iptal edildi. İhaleyi yapması beklenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hala bu işlemi gerçekleştiremedi.

2- Geçtiğimiz günlerde turizm merkezi Ayder'in çoğu yerlerinde gelişi güzel dökülmüş çöp yığınları, lüks otellere kadar uzandı. Konakladıkları otele çöp manzaraları ve kötü kokular eşliğinde giden yerli ve yabancı turistler, Ayder'e ilk geldikleri anda bu tür olumsuzlukla karşı karşıya kalıyor.

AYDER'DE Kİ HABERİMİZİN GÖRÜNTÜ METNİ İÇİN  ALT HABERİ....TIKLAYIN
 www.kackar53.com/yoreden-haber/ayderin-sahibi-kim-h1322.html

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı