AYDER'İN SAHİBİ KİM?

DÜNYA TURİZM MERKEZİNİ YOK EDİYORLAR!

YÖREDEN HABER 20.08.2013 08:54:54 174 1
AYDER


Ayder için kaçkar53.com olarak birçok kez haber yaptık.Amacımız Bu cennet vatana sahip çıkılarak hak edildiği konuma getirilmesidir.Kimseyi karalamak gibi bir düşüncemiz asla olmamıştır.Her geçen gün düzelir diye beklenen bu turizm merkezi gittikçe daha da kötüye gidiyor.Bir yandan 'yetersiz kalıyorum' diyen Çamlıhemşin Belediyesi,diğer yandan her kime görev düşüyorsa onların duyarsızlığı. Çamlıhemşin'li olduğu halde bu kötü manzaraları haber yapan Cemil Kus ilgilileri artık bu şekilde uyarmak zorunda kaldı.Ayder'e yazık ediyorlar.Ayder'de ticaret edenler de sessizliğini koruyor.Umarım bu görüntüler ilgilileri bir araya getirir.Ortak çözüm yolları aranır.Kackar53.com olarak bu haberleri asla yapmak istemedik.Güzel görüntüler yayınlamak arzu ederdik.Umarım o özlenen güzel görüntüleri de sizlerle paylaşırız.

CEMİL KUS 'un haberi.....

Her gün binlerce turistin geçtiği Turizm merkezi Ayder Yoluna ve Otellerin kenarlarına dökülen çöp yığınları nedeniyle Çamlıhemşin ve Ayder'e yakışmayacak bir görüntü sergiliyor.
 
 
Tatil için Çamlıhemşin'e gelen turistler, Ayder bölgesinde bulunan lüks otellerine giderken çöp yığınlarının önünden geçmek zorunda. Turizm Yolu üzerinde dökülen tonlarca çöp yığını Ayder'e gelen turistlere çirkin bir 'Merhaba' diyor.
 
 
ÇÖP YIĞINLARI İÇİNDE TATİL KEYFİ!
 
 
Turizm merkezi Ayder'in çoğu yerlerinde gelişi güzel dökülmüş çöp yığınları, Lüks otellere kadar uzandı. Konakladıkları otele çöp manzaraları ve kötü kokular eşliğinde giden yerli ve yabancı turistler, Ayder'e ilk geldikleri anda bu tür olumsuzlukla karşı karşıya kalıyor.
 
 
5 YILDIZLI ÇÖP MANZARASI
 
 

Alana yakın bölgelerde bulunan otellerden de çok net bir şekilde görülen çöp yığınları nedeniyle odalarının balkonuna çıkan turistler, doğa manzarası yerine beş yıldızlı çöp rezaletini izlemek zorunda kalıyor. Turizmciler ise ilgililerden istediği desteği alamadıklarından dolayı ısrarla bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor.

 
(Ayder'de konaklamaya gelen turistlerin israrı üzerine bu haber yapılmıştır 

Anahtar Kelimeler:
gurbetçi
20.08.2013 12:42:24
bu manzaralar çok hoş değil ömer altun başkan bu konularada bi el atsın artık kendisinide belediye başkanlığına hazırlasın

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı