YENİ YOL VE ORMAN BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünce ormancılık altyapı çalışmaları kapsamında 2 kilometre traktör yolu ve 75 kilometre yeni orman yolu yapımı gerçekleştirildi.

YURT VE DÜNYA 5.08.2022 11:43:40 100 0
YENİ YOL VE ORMAN BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğünce ormancılık altyapı çalışmaları kapsamında 2 kilometre traktör yolu ve 75 kilometre yeni orman yolu yapımı gerçekleştirildi.

Orman ekosistemin korunması ve işletilmesi için ekim, dikim, bakım, üretim, orman zararlılarına karşı mücadele ve yangınlara karşı etkin müdahalenin yapılabilmesi gibi çeşitli ormancılık hizmetlerinin zamanında tekniğine uygun olarak yapılması, ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının hizmete sunulması için orman yol ağına yenileri eklenmeye devam ediyor.

Artvin Bölge Müdürlüğünün 2022 yılı programında bulunan 250 km’lik yeni yol yapım işi hız kesmeden devam ediyor. Her türlü hava şartları ve arazinin tüm zorluklarına rağmen programların gerçekleşmesi için, Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla, Bölge Müdürlüğü envanterine katılan iş makinelerinin de desteği ile gerek yol yapım işi gerekse diğer ormancılık faaliyetleri birbirleri ile koordineli olarak yapımı devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI