Rıdvan Şükür, Takım Elbiseli Maratoncuyu yolcu etti.

Dağcı Rıdvan Şükür, Kistik Fibrozis hastalığına dikkat çekmek için Güney Afrika’da Kalahari Çölünde 250 km koşacak olan arkadaşı Takım elbiseli maratoncu Bilal Gül’ü uğurladı.

YURT VE DÜNYA 28.10.2017 14:47:08 25 0
Rıdvan Şükür, Takım Elbiseli Maratoncuyu yolcu etti.

Takım elbiseli Maratoncu olarak bilinen Bilal Gül 7 gün sürecek etaplı çöl maratonunda 250 km koşacak. Türk bayrağı desenli kravatı ile ülkemizi temsil edecek.  Güney Afrika, Kalahari Çöl maratonu yolculuğu öncesi Beşiktaş iskelesinde Rıdvan Şükür ile bir araya gelen Takım elbiseli maratoncu, Bir Kistik Fibrozis hastası ve ailesi nasıl tüm zorluklara katlanabiliyorsa bende kızgın kum çöllerinde tüm zorluklara katlanarak 250 km’yi Takım elbise ve 15 kg sırt çantası ile koşacağını söyledi. 

Dışarıdan hiç bir yardım almadan koşulacak yarışta arkadaşına başarılar dileyen Şükür, Bilal Gül’ün başarı ile bu zorlu parkuru tamamlayacağına inancının tam olduğunu söyledi, ayrıca Ülkemizdeki yaklaşık olarak 20 bin civarında olan Kistik Fibrozis hastası çocukların sorunları için farkındalık oluşturmaya çalışan Bilal Gül’ü tebrik etiğini ifade etti. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı