Rıdvan Şükür, KASKF Çalıştayına katıldı.

Dağcı ve Doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Antalya’ya da düzenlediği 4. Başkanlar kurulu toplantısı ve Amatör spor kulüpleri çalıştayına gözlemci olarak katıldı.

YURT VE DÜNYA 13.10.2017 08:15:45 15 2
Rıdvan Şükür, KASKF Çalıştayına katıldı.

Doğa sporları ve dağcılığın bilinen isimlerinden Rıdvan Şükür, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu başkanı Murat Aydın’ın davetlisi olarak Antalya’da düzenlenen Amatör spor kulüpleri çalıştayına katıldı. 8-11 Ekim günleri arasında Antalya’da düzenlenen 4 günlük programa katılan Şükür, sporun bilinen isimleri dışında, amatör spor kulüpleri başkanları bir dizi görüşme gerçekleştirdi, ayrıca günümüzde amatör Spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntılar hakkında görüş alışverişi yaptı. 

Amatör spor sevdalıları, hiçbir beklentileri olmadan spora hizmet etmeye yıllardır devam ediyor.  4 gün süren Çalıştay süresince amatör spor kulüplerini bir arada toplayan KASKF Başkanı Murat Aydın’ı tebrik ettiğini söyleyen Şükür, Antalya’da gerçekleştirilen organizasyonun başından sonuna başarılı bulduğunu söyledi. 


Anahtar Kelimeler:
METİN SELİM BAŞ
13.10.2017 23:20:22
ridvan şükür beyi̇ tebri̇k ederi̇m. kendi̇si̇ni taki̇p edi̇yorum. başarılarının devamını dilerim.

Adem ÖZ
24.10.2017 21:08:05
ridvan şükür'ü i̇lgi̇yle ve takdi̇rle taki̇p edi̇yorum.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı