RİDEF 'den Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Fahri Kasırga'ya Ziyaret

Rize Dernekleri Federasyonu ( Ankara RİDEF ) Genel Başkanı Muammer Bostan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Fahri Kasırga’yı Ziyaret etti

YURT VE DÜNYA 26.01.2022 13:25:58 60 0
RİDEF

Ankara RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Fahri Kasırga’yı makamında ziyaret etti.


Ziyarette Ankara RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Fahri Kasırga’ya Federasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Fahri Kasırga ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirerek; 'Yapılan hizmetlerde ve yeni hizmetlerin üretilmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük. Bu sebep yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda birlikte hareket ederek daha verimli ve başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum 'dedi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Ankara RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı değerli büyüğümüz,hemşerimiz Sayın Fahri Kasırga’yı Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki makamında yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte ziyaret ettik.
Adalet Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği görevlerinde de bulunmuş olan Sayın Fahri Kasırga’ya federasyonumuzun yapmış olduğu çalışmalar ile önümüzde ki günlerde yapacağımız etkinlikler hakkında bilgi verdik. Projelerimizle ilgili Sayın Kasırga'nın önerilerini dinledik, büyük devlet tecrübesi ile ufkumuzu açan değerli büyüğümüze göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrası son buldu.



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı