PAZAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü Pazar ilçesinde coşkuyla kutlandı.

YURT VE DÜNYA 23.04.2022 09:17:43 191 0
PAZAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

PAZAR-Pazar Demokrasi Meydanın da ki kutlama programı Saat 09.00 da İlçe Millî Eğitim Müdürü Nimet Büyük ’ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunma programı saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tamamlandı.

Çelenk sunma Programına, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,Protokol erkanı,Siyasi Parti temsilcileri,STK başkanları, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

DİĞER KUTLAMA PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Program 09.45 te Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma komutanlıkları daha önce belirlenen okullar tarafından makam ziyaretleriyle devam etti.

PROGRAM MEHMET AKİF PİRİM KAPALI SPOR SALONUNDA DEVAM ETTİ

Saat 10.00 da Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda başlayan etkinlikler Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Şiirlerin okunması, Türkiye’m gösterisi,23 Nisan Dans gösterisi, Bahçe duvarını aştım gösterisi, Türk çocuğusun gösterisi, Kurtuluş destanı Oratoryosu, Piyano dinletisi,23 Nisan Jimnastik gösterisi, Tulum eşliğinde solo dinletisi, Zeybek gösterisi, Yöresel Halk oyunları gösterisi,23 Nisan Resim sergisinin ardından tören sona erdi.

Buradaki törene, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın ve Protokolün dışında öğrenciler, öğretmenler, daire amirleri STK’lar, Siyasi Parti temsilciler ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI