Operasyon sonrası namaz molası

Muş’un Varto ilçesinde 2 gündür kapalı olan Varto-Karlıova karayolu ulaşıma açıldı. Polislerimiz operasyon sonrasında namaz molası verdi.

YURT VE DÜNYA 11.06.2014 08:02:01 18 0
Operasyon sonrası namaz molası
Varto-Karlıova karayolu, Leylek köyü yakınlarında 2 gün önce bir grup tarafından ulaşıma kapatılmıştı. Hendek kazılarak barikat kurulan yolda kimlik kontrolü yapan gruba, sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilmişti.

Yaklaşık 4 saat süren müdahale, öğle saatlerinde durduruldu. Asker ve polis, yaklaşık 2 saat boyunca müdahale etmeden beklerken, eylemciler de yapılan görüşmelerin ardından yolu ulaşıma açtı.
 
GÜVENLİK GÜÇLERİNİN NAMAZ MOLASI
 
Öte yandan, müdahalelerin durmasının ardından bazı asker ve polisler, kendilerini korumaları için giydikleri kalkanların üzerinde namaz kıldı.


 
Sabah saatlerinde yapılan müdahale esnasında yolda açılan hendekleri kapatmak için bölgeye gönderilen İl Özel İdaresi’ne ait iş makinelerinde görev yapan 2 operatör, vücutlarına isabet eden taşlardan dolayı yaralanmıştı. Ambulanslarla Varto Devlet Hastanesi’ne kaldırılan operatörler, burada yapılan ilk müdahalenin ardından muş Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. 
kaynak;Haber7

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI