Dünya’yı pedal basarak dolaşan Uruguaylı Bisikletçi, Gebze’de misafir edildi.

Dünyayı pedal basarak gezen 27 yaşındaki Uruguaylı Bisikletçi Bruno Grandi Gebze’de Bisiklet sporcusu Fatih Küçük ve Dağcı ve Doğa korumacı Rıdvan Şükür tarafından misafir edildi.

YURT VE DÜNYA 11.08.2016 10:54:00 32 0
Dünya’yı pedal basarak dolaşan Uruguaylı Bisikletçi, Gebze’de misafir edildi.
Berlin’de Türk mahallesinde yaşayan Uruguaylı Bruno Grandi, Bisikleti ile 30 günde Gebze’ye ulaştı, 500 günde pedal basarak Dünya turunu tamamlamayı hedefliyor, Türkiye’den sonra İran, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan Yolu ile Çin’e ulaşmayı, daha sonra Vietnam, Kamboçya, Malezya yolu ile daha güneye inerek Avustralya’ya geçmeyi hedefliyor.

Avustralya’dan sonraki hedefinde Güney Amerika var. Uruguaylı Buruno turunu başladığı yerde Berlin’de projesini sonlandıracak.

Kendisinin “www.thebiketurn.com” internet sitesinden etkinliğinin takip edilebildiğini söyleyen Bruno, sitesindeki verilen hesap numarası ile Uruguay’da bulunan bir yardım kuruluşuna bağış yapabildiğini söylüyor. Kendisini misafir eden Bisikletçi Fatih Küçük ve Dağcı Rıdvan Şükür’e teşekkür eden Bruno, Gebze’de kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun olarak, Pedal basmaya, hedefine doğru yol almaya devam ediyor.  
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı