Yol İçin İlgi Bekliyorlar

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli ile şoför esnafı, Melyat Çay Fabrikası önündeki iç yolda bir basın açıklaması yaparak ilgilileri, eksiklerin giderilmesi için göreve çağ

YÖREDEN HABER 8.12.2021 12:12:30 54 0
Yol İçin İlgi Bekliyorlar

Cengiz YILDIRIM

Şoförler Odası Başkanı Yüksel, konuyla ilgili müracaatları olduğunu dile getirerek, “Yol hasarlı. Şerit çizgisi yok. Sıkıntının çözümü noktasında muhatap bulamıyoruz. Karayolları, bizi özel idareye yönlendiriyor. Özel idare ise bize ait değil diyor. Sayın Valimize sesleniyorum. Lütfen bu sıkıntıyı çözelim. Burada yoğun bir trafik akışı var. Kazaya davetiye çıkartmayalım.” dedi.

Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Bengli ise, sürücülerin bu mevkide yanılgıya düşebildiğini ifade ederek, “Yolun şerit çizgileri olmadığı için sürücüler tek yön diye yanılabiliyor. Gidiş geliş bir yolda şerit çizgisi olmaması ve bunun talep edilmesine rağmen önemsenmemesi neyle izah edilebilir. Bir şerit çizmek bu kadar zor mu?” diye konuştu.

Bölgedeki vatandaşlar da bu güzergahtaki sıkıntının giderilmesi için yetkilileri göreve davet ederek, “Zaman zaman ufak kazalar oluyor. Büyük bir kaza olmadan burada mutlaka gerekli çalışmanın yapılması lazım.” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI