YÖK Başkanvekili,Onkoloji servisi ve Şehit aileleri ziyaret edildi

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap YÖK eski başkanvekili,Onkoloji Hastanesi ve Şehit ailelerini ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 12.05.2014 11:00:13 42 0
YÖK Başkanvekili,Onkoloji servisi ve Şehit aileleri ziyaret edildi

YÖK Eski Başkanvekilinden Tebrik Ziyareti…
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü, YÖK eski Başkanvekili Prof. Dr. Ömer DEMİR, Belediye Başkanı Kasap’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör DEMİR, Başkan KASAP’a, Rizelilerle 5 yıl sürecek kader birliği yaptınız. Birlikteliğinizin ve dayanışmanızın artarak devam etmesini diliyor, Yapacağınız hizmetler Rize Belediyesi, Rizeliller ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
Aslen Rize, İkizdere, Anzer’li olan ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’ın yakın arkadaşı, Rektör Prof. Dr. Ömer DEMİR’ in, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı KASAP, Allah’ın izni ve halk’ımızın bize verdiği destekle hizmetlerimizle Kent’imize ve Ülkemize katkı sunacaklarını ifade etti.

Onkoloji Hastahanesine Moral Ziyareti…
Anneler Günü münasebeti ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören hastalara sürpriz moral ziyareti gerçekleştirildi.
Onkoloji Hastanesini ziyaret eden Rize Valisi Nurullah ÇAKIR’ın eşi Cemile ÇAKIR, Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP’ın eşi Menduha KASAP, Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer EMEN, Belediye Meclis Üyesi Emine AKTAŞ, Hastalara Anneler Günün de sürpriz yaparak moral verip çeşitli hediyelerle geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Vefa duygusu çerçevesinde Rize Onkoloji hastanesinde tedavi olan hastalara moral veren, Cemile ÇAKIR, ve Menduha KASAP, hastaları birer birer gezerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Ziyaretçi heyetin hastalara büyük moral kaynağı olan sürpriz ziyaretin, hastane yöneticileri tarafından da memnuniyetle karşılandığı gözlendi. Hastalar için gerçekleştirilen ziyaretlerinin önemli olduğunu ifade eden hastane yöneticileri Cemile ÇAKIR, ve Menduha KASAP, hanımefendi ve beraberindeki heyete bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür edildi.


Başkan Kasap, ve Eşi Şehit Annelerini Unutmadı…
Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP,eşi Menduha KASAP, Özel Kalem Müdürü İshak ALİM ve Meclis üyesi Emine AKTAŞ’la Anneler günü programlarında şehit Annelerini ziyaret etti.
Yıllarca terör örgütü ile kahramanca mücadele ederek Vatan uğruna Şehit olan Mehmetçiklerimizden Yüksel ÇAKAR, İbrahim MERAL ve Murat FAKİR’in ailelerini Belediye Başkanı ve Eşi Anneler gününde yalnız bırakmadı.
Şehit annelerini ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, şehit düşen Mehmetçikler, Yüksel Çakar’ın annesi Naciye Çakar, Şehit İbrahim Meral’in annesi Nihal Meral ve Şehit Murat Fakir’in babası Yusuf Fakir’le evlerinde kucaklaştı. Şehit Annelerine Anneler Günü’nde buket çiçek takdim ettiler.
Ziyaret sırasında duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Baba Yusuf Fakir, Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap ve eşine teşekkür etti. “Bu güzel günde bizleri hatırlamanız çok manidar, Allah bu mutluluğu tüm şehit annelerine yaşatsın. Duygulandık sevindik, Allah devletimize zeval vermesin “ dedi.






 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı