Yılın İlk Günü Rize’nin Pazar İlçesinde Caddeler Boş kaldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yılın ilk gününde Rize’de Cadde ve sokaklar boş kaldı.

YÖREDEN HABER 1.01.2021 11:40:25 54 0
Yılın İlk Günü Rize’nin Pazar İlçesinde Caddeler Boş kaldı.

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yılın ilk gününde Rize’de Cadde ve sokaklar boş kaldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yılın ilk gününde Rize’nin Pazar ilçesinde cadde ve sokaklar boş kaldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında yılbaşında uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması dün saat 21.00’de başladı. Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan kısıtlama nedeni ile yeni yılın ilk gününde cadde ve sokaklar boş kaldı.

İlçede, kısıtlama kapsamında açılmasına müsaade edilen iş yeri sahiplerinin yavaş yavaş kepenk açmaya başladığı ilçede normalde insan kalabalığının oldukça yoğun olduğu Demokrasi Meydanı, Cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.Pazar Beflediyesi görevlileri meydan,sokak ve caddelerin boş bulunmasını fırsat bularak yıkadı.

Pazar ilçesinde Güvenlik güçleri de kentin farklı noktalarında uygulamalarını aksatmadan sürdürerek yaşanabilecek olumsuzluklar karşında devriye attı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı