YEŞİLAY'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

RİZE GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR MÜDÜRLÜĞÜ İLE YEŞİLAY'IN İŞBİRLİĞİ

YÖREDEN HABER 27.02.2014 15:40:18 83 0
YEŞİLAY
Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi ve Çaykurspor Kulübü Müdürü B.Ali Kavalcı ve Yardımcısı M.Akif Çakmakçı, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlülüğüne atanan Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak 01-07 Mart 2014 tarihleri ararsında Rize'de kutlanacak olan Yeşilay haftası etkinlikleri programlarıyla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Rize Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Mustafa Çelik, 'Öğrencilik yıllarımdan bu zamana kadar iyi bir Yeşilay'cı olarak görev yaptığımın İl ve kurumlarda her zaman Yeşilay'ın gönüllü hizmetlerine katılarak destek oldum. Bu vesileyle Rize'de aktif çalışmalar gerçekleştirdiğinizi ziyaretinizde öğrenmiş oldum. Esas görevi gençliğe hizmet olan, dünyaca tanınmış sporcular yetiştirmek için hizmet veren, bakanlığımız ve il müdürlüğümüz eğitimde, sporda ruhen ve bedenen sağlıklı, başarılı ve mutlu hayatının her evresinde sporcu ruhuna sahip gençler yetiştirmektir. Bir asra yakındır tüm bağımlılık yapan zararlı maddelere karşı mücadele veren, Yeşilay'ın Rize ilimizde yapmış olduğu hizmetlere katkı sağlamak ve birlikte eğitimler vermek için Yeşilay temsilciliğimize destek olacağız.Yaklaşan Yeşilay haftası nedeniyle gelecek haftalarda bir danışmanlık firmasının sponsorluğunda, 'Sigaranın İntikamı' konulu tiyatroyu ilimizde gençlerimizin ve ailelerinin izlenimine sunacağız. başta sigara içmek için nasıl herkesin kendisine özel bir nedeni varsa, bırakmak için niye olmasın düşüncesiyle çalışmalar yapacağız. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin Yeşilay haftalarını kutluyorum. Herkese tüm bağımlılık yapan zararlı alışkanlıklarda uzak, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum.'dedi.
            Yeşilay Rize Temsilcisi B. Ali Kavalcı, 'Çiçeği burnunda yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzün ilimizden önceki görev yerlerindeki ortaya koymuş olduğu çalışma temposu ve başarısına şahit olmaktan mutluluk duymaktayız. İnşallah sağlık, turizm, eğitim ve spor şehri olma yolunda her geçen yıl önemli yatırımları hizmete açan ve önemli projelerin tamamlanması için çalışılan, Rize ilimize spor ve gençlik hizmetlerinde kısa zamanda önemli mesafeler alınarak eksikleri giderilmiş gençliğimizin ve tüm spor branşlarımızın hizmetine verilmesi noktasındaki çalışmalarını destekleyecek, teşvik edeceğiz. Bu arada gönüllü olarak vermiş olduğumuz Yeşilay hizmetlerinde başta genç nesillere yönelik bizimle paylaştıkları çok önemli projeleri hep birlikte hayata geçirmek için yapacağımız çalışmalara verecek oldukları maddi ve manevi katkılara şimdiden teşekkür ediyor. Başarılarının Rize ilimizde de daha da çok artarak devamını diliyorum. 'dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI