YEŞİLAY DERNEĞİ AÇILDI…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk'ünde hazır bulunduğu Rize’ Yeşilay Derneğinin açılışı yapıldı

YÖREDEN HABER 6.01.2018 09:33:13 29 0
YEŞİLAY DERNEĞİ AÇILDI…

Rize Belediyesi ek hizmet binası Doktarlar Sitesi'nde yerini Belediyenin tahsis ettiği Yeşilay Derneği Rize Şubesi'nin açılışına Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Yeşilay Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri muhtarlar ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Erdoğan, 'Bu tür şubelerin daha fazla olması için çabalarımız sürecek. Bundan sonraki süreçlerde insanların sigarayı bırakması için topyekün bir mücadele içinde olmamız gerekiyor. Bütün illerde bu tür şubelerin olması gerek, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Hayırlı uğurlu olsun temenni si ile kurdelası kesilip açılışı yapılan, Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi. Kongrede Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Başkanı Av. Harun Mertoğlu, görevi Selım Kandemir'e devretti .

Yeşilaya Yaptıkları katkılardan dolayı Gazeteci Osman Köseoğlu ve Rize Araştırma Hastanesi Şübe Müdürü Vedat Tanış'a Bilal Erdoğan Plaket Taktim Etti.

Takdimlerin ardından Belediye Başkanı Kasap, Bilal Erdoğan’a Ek Hizmet binasını gezdirerek, Muhtarlık bürosuna yapılan ziyaretin ardından Cuma Namazı için Şeyh Camii’ne hareket edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı