Yeni Lider Ardeşen GSK!

Hentbol Bayanlar Süper Liginde 14. hafta erteleme maçında Bursa Osmangazi Belediyespor’u mağlup eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), lig de liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

YÖREDEN HABER 14.01.2016 07:25:45 38 0
Yeni Lider Ardeşen GSK!
Hentbol Bayanlar Süper Liginde 14. hafta erteleme maçında Bursa Osmangazi Belediyespor’u mağlup eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), lig de liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.
 
Hentbol Bayanlar Süper Ligi 14. hafta erteleme maçında, Bursa temsilcisi Osmangazi Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayan Rize Ardeşen GSK karşılaşmadan 42 – 19 galip ayrılarak 23 Puanla Geçen haftanın lideri Zağnos Spor Kulübünü atmış olduğu gol farkı ile geçmeyi başardı. 23 Puan +98 averajla atmış olduğu 446 gol ile Ardeşen GSK zirvenin yeni sahibi oldu.
 
Lig de bu sezon 11. galibiyetini elde eden Ardeşen GSK, 2 mağlubiyet 1 de beraberlik almıştı. Ardeşen GSK bugün ki galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini de 7’ye çıkardı.
 
Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 20 – 12 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlanmıştı.
 
Özel bir seminere katılmak için yurt dışına çıkan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun’un yerine bugün ki maça Ali İhsan Tekin gözetiminde çıkan Ardeşen GSK adeta gol oldu yağdı. Takım kalecileri Kristina Graovac ile Jelena Pirsl haricinde tüm oyuncular skora katkı sağladı.
 
Pazar Günü Rusya
Aynı zamanda Avrupa Kupa Galipleri Kupasında mücadele eden Ardeşen GSK, 17 Ocak Pazar günü Rusya’nın Handbal Clup Lada ekibini ağırlayacak. Karşılaşma 18:00 itibariyle Ardeşen MYO Spor salonunda başlayacak.
 
Lig de Zirve Mücadelesi Sürecek!
Ardeşen GSK, önümüzdeki haftalarda lig de önemli mücadelelere çıkacak. İlk olarak İstanbul deplasmanında Üsküdar Belediyespor’a konuk olacak olan Ardeşen GSK, sırasıyla Kastamonu Belediyespor’u ağırlayacak, Yenimahalle Belediyespor’a konuk olacak ve Trabzon Zağnosspor’u ağırlayacak. Ardeşen GSK’da hedef ise bu 4 maçı da kazanarak liderliğini sağlamlaştırmak.
 
Salon:  Ardeşen Meslek Yüksekokulu
 
Hakemler: Ebubekir Boyraz, Mahmut Boyraz
 
 Ardeşen Gençlik: Graovac (Pirsl), Grubisiç 5, Vuckovic 2, Melek 1, Burlachenko 4, Duygu 1, Jankovic 12, Neslihan 2, Georgijev 7, Andruchuk 5, Vashchuk 2, Gamze 1
 
 Bursa Osmangazi Belediyespor:  Berna Zor (Berfe Göker), Nurşah Sancak 5, Özge Demir, Gribiç 2, Sevdanur Özkan, Damla Karameşe, Rabianur Çirti, Seda Yörükler 4, Obicina 4, Stefanoviç 3, Sibel Gündoğdu 1
 
İlk yarı: 20-12
 
 
İki dakika cezası alanlar: Vashchuk (2), Vuckoviç (2), Burlochenko,  (Ardeşen Gençlik) Berna Zor, Damla Karameşe (Bursa Osmangazi Belediyespor) 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI