Yazlık sinemada 'Yunus Emre Aşkın sesi' izlendi

Rize Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu yazlık sinemada, film gösterimleri başladı.

YÖREDEN HABER 11.07.2014 13:56:14 22 0
Yazlık sinemada
Aileleriyle birlikte açık havada 'Yunus Emre Aşkın Sesi' adlı filmi izleyen vatandaşlar, çay ve çerez ikramıyla birlikte havanında güzel olmasından da istifade ederek yazlık sinemada keyifli dakikalar geçirdi.

Rize sahil dolgu alanı, İtfaiye Müdürlüğü yanı, Rize Belediyesi önünde bulunan amfi tiyatroda gerçekleştirilen yazlık sinemaya Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Altay, İsmail Hakkı Soba, Ak Parti İl Başkanı Yardımcısı Ahmet Dokumacı, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Alim, Tümsiad Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil ve vatandaşlar katıldı.

SOSYAL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Ramazan ayında ve sonrasında sosyal ve kültürel etkinlere devam edeceklerini belirten Başkan Kasap, vatandaşları bir araya getirmek, güvenli ve huzurlu aile ortamlarında sosyal etkinlikler düzenlemek için belediye çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yaz sineması etkinliğine bütün vatandaşları davet eden Başkan Kasap, 'Ramazan ayının yaz mevsiminde yaşanmasından dolayı vatandaşlarımızın sıcaklardan bunalmış olabileceğini düşündük. Düzenlemiş olduğumuz yaz sineması etkinliğinde halkımızın aileleriyle birlikte gelip huzurlu bir ortamda güzel vakit geçirmesini istiyoruz. Ramazan ayı boyunca ve sonrasında hava şartlarının da müsaade ettiği sürece yaz sinema etkinliğimiz devam edecektir. Bütün vatandaşlarımızı yaz sinemasına davet ediyorum' dedi.
Yaz sineması etkinliği, her akşam saat 21.30'da sahil dolgu alanı amfi tiyatroda bütün vatandaşlara açık ve ücretsiz olarak hizmet verecek.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI