Yazıcı Pazar'da açılış yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Pazar ilçesinde aynı gün iki önemli açılış gerçekleştirdi.

YÖREDEN HABER 11.03.2014 16:11:19 29 0
Yazıcı Pazar

BAKAN YAZICI PAZAR’DA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Bugün Pazar’da önce Pazarspor Tesisleri ve Otelinin açılışını yaptıktan sonra Pazar İlçesinde yeniden kurulan Şekerbank’a ait banka şubesinin açılışına katıldı.






Tesislerin açılışında Pazarspor Kulübü Başkanı Yangın yaptığı  konuşmada, Pazarspor’un ilçenin en önemli markası olduğunu ve gençleri spor ile bir arada tutan profesyonel kulüp olduğuna dikkat çekti.

Başkan Yangın, kendisine destek verilmesi halinde en önemli projelerinden biri olan Kamp ve Eğitim Merkezi yapımına başlayacağını söyledi.

Bakan Yazıcı da yaptığı konuşmada, hükümet olarak en büyük desteği gençlere ve eğitime verdiklerini söyledi
Hayati Yazıcı, Pazarspor tesisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Şekerbank şubesinin açılışına yürüyerek geçti.




Burada düzenlenen törende ise ilk konuşmayı Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan yaptı


Yazıcı burada yaptığı konuşmada

Hayati Yazıcı: “Şekerbank’ın esnafa verdiği destek takdire değer.”

Şekerbank Pazar Şubesi’nin açılış töreninde konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Şekerbank’ın esnafın iş hacminin artması amacıyla 60. kuruluş yılında başlattığı “Kapımız Esnafa Açık” projesinin önemine değinerek şöyle konuştu:

“Esnafın ve yerel üretimin desteklenmesi için Şekerbank’ın takdire değer çok faydalı çalışmaları var ve bugün ben de hayatımda ilk kez bir banka şubesinin açılışına katılıyorum.

Şekerbank`ın geçtiğimiz yıl başlattığı ve lansmanına da katıldığım “Kapımız Esnafa Açık” projesi ile her ayın 15’ini “Esnaf Günü” ilan edildi. Bu vesileyle biz de farklı merkezlerde Şekerbank’ın esnaf için yaptığı organizasyonlara katıldık.” 
 














Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI