Yazıcı Öğrencilere Kitap dağıttı.

Vali Ersin Yazıcı, Tophane Etüt Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilere kitap dağıttı.

YÖREDEN HABER 9.01.2016 20:27:00 25 0
Yazıcı Öğrencilere Kitap dağıttı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek kitapları kendisi armağan eden Vali Yazıcı, öğrencilere kitap okumalarını tavsiye ederek derslerinde başarılar diledi.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, öğrencilerle birlikte kitap okuyarak, istek ve taleplerini de dinledi.

ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ. EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ
Eğitime ve çocuklara çok önem verdiğini ifade eden Vali Yazıcı, 'Sevgili öğrenciler sizlerle beraber olalım, sizlere kitap dağıtalım diye geldik. Bu şehrin, bu ülkenin geleceği olan çocuklara her türlü destek vermeyi boynumun borcu olarak görüyorum. Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Bizler öğrencilerimizin eğitim ve öğretimini en iyi şeklide alması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uğurda projelerimiz ve çalışmalarımız devam etmektedir. Biz burada size gereken her türlü desteği ve ortamı hazırlıyoruz. Çocuklarımızı önemsiyoruz. Eğitimi önemsiyoruz ' diye konuştu.

OKUMAK BİR PUSULA GİBİ İNSANA YOL GÖSTERİR
Kültür, sanat, spor faaliyetleri ve kitap okumanın önemine de değinen Vali Yazıcı, 'Sevgili öğrenciler, kitaplar çok kıymetlidir. Bu bilinçle sizlerden kitap okumaya özen göstermenizi bekliyorum. Okuma alışkanlığımızın gelişmesine de fayda sağlayacak olan bu merkezi iyi değerlendirmeliyiz. Okumak tıpkı bir pusula gibi insana yol gösterir. Her çocuğumuzun en az bir spor dalıyla uğraşması için uygulamalarımız da devam ediyor. Eğitim ve spor ayrılmayan, birbirini tamamlayan iki parçadır' dedi.

Vali Ersin Yazıcı'ya ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, İstiklal Ortaokulu Müdürü Mehmet Yazıcı ile diğer ilgililer eşlik etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI