Yazıcı Çayeli ilçesini ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı, bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çayeli ilçesine gitti.

YÖREDEN HABER 27.07.2014 21:27:57 12 0
Yazıcı Çayeli ilçesini ziyaret etti
Vali Ersin Yazıcı, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Latif Biçer, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Emniyet Müdürü Fikret Avcı, İl Genel Meclis Üyeleri Cafer Kuru, Zeynep Akyıldız, Necati Yıldırım ve diğer ilgililerce karşılandı.

Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal’ı makamında ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’ya Kaymakam Turgay Ünsal tarafından ilçenin tarihi, genel durumu, devam eden projeler hakkında brifing verildi.

Daha sonra Çayeli Belediyesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Başkan Dr. Atilla Esmen’den belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Makam ziyaretlerinin ardından yapımı devam eden Çayeli Hükûmet Konağı ve Belediye Binası ile Gençlik Merkezi inşaatlarını inceleyen Vali Ersin Yazıcı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Yazıcı, ilçe ziyaretinin sonunda yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

Çayeli ilçemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretteki amacımız, ilçede yürütülen ve yapımı devam eden kamu hizmetlerinin durumlarını yerinde görmek, yerinde tespitlerde bulunmak ve koordinasyonu gerektiren konuları burada görüşmek ve kamu yatırımlarında kısa sürede sonuca ulaşmak. Tüm ilçelerde olduğu gibi Çayeli ilçesinin de daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz dedi

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı