Yaylada fotoğraf çekerken dereye düştü

Yaylada fotoğraf çekerken dereye düştü.

YÖREDEN HABER 18.07.2022 09:19:51 44 1
Yaylada fotoğraf çekerken dereye düştü

ÇAMLIHEMŞİN-Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine 54 km uzaklıkta ki 1920rakimli Amlakit Yaylasında dere kenarında fotoğraf çekerken dengesini kaybederek dereye düsen Mahmut Avcı(56) ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Amlakit yaylasında dün saat 13.30 da meydana geldi. Ankara’dan tatil için yaylaya gelen Mahmut Avcı, fotoğraf çekmek için dere kenarında taşın üzerine çıktı. O anda dengesini kaybedip dereye düsen Avcı için ambulans telâşı yasandı.

Yaylada telefon çekmeyince Mesut Hamit Okumuşoğlu, telefonun çektiği yere kadar inerek 112 ambulansı aradı olay yerine yolların bozuk olması nedeniyle 45 dakikaya gelen ambulans, düşme sonucu dizini tasa vurarak yaralanan vatandaşa ilk müdahale yapıldıktan sonra Çamlıhemşin devlet hastanesine götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.


Anahtar Kelimeler:
Alem kafayı yedi
18.07.2022 09:54:08
Diz çok önemli o kadar acil vakaydi ki nasıl geç kaldı ambulans ( en az 2-3 saat Çamlıhemşin bölgesini yürüyerek ambulansa binen kişi için ambulanssiz bırakıyorsunuz o esnada Çamlıhemşin de kalp krizi trafik kazası vb olunca da ambulans neden geç kaldı diye kıyamet koparirsiniz ...)

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI