YAVUZ BAHADIROĞLU RİZE’DE KONFERANS VERDİ…

18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Tarihçi - Yazar Yavuz Bahadıroğlu,Rize’deki konferansta “Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve Çanakkale Zaferi'' konulu bir konuşma yaptı.

YÖREDEN HABER 16.03.2018 21:44:50 146 0
YAVUZ BAHADIROĞLU RİZE’DE KONFERANS VERDİ…

Rize Belediyesi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen, Konferansa Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komtanı Albay Hakan Dedebağı Daire Müdürleri vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Tarihçi-yazar Yavuz Bahadıroğlu, '' Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve Çanakkale Zaferi “ konulu konferansta Çanakkale Zaferi'nin bir milletin var olma, dinine, vatanına, bayrağına sahip çıkma mücadelesi olduğunu anlatarak, nesillerin Çanakkale Zaferi'nin kahramanlarının şuuru ile büyümesi gerektiğini ifade etti.

Yazar Bahadıroğlu, konuşmasının son bölümlerinde de İstiklal Marşı'nın yazılışı ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatından örnekler verdi.

Konferans Vali Bektaş ve Başkan Kasap’ın Yazar Bahadıroğlu’na çiçek ve hediye takdimi ile sonlandırıldı. Tarihçi Yazar Bahadıroğlu daha sonra Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’la birlikte dinleyicilerine kitaplarını imzaladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI