Verçenik Dağcılık Vali Çakır'a tablo hediye etti

Rize’de aktif olarak faaliyet gösteren doğa kulüplerinden Verçenik Dağcılık ve Doğa Kulübü üyeleri Vali Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret ederek kulübün çalışmaları hakkında bilgi sundular.

YÖREDEN HABER 2.05.2014 10:50:27 27 0
Verçenik Dağcılık Vali Çakır
Vali Çakır ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Dağcılık Kulübü Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu ve kulüp üyelerine teşekkür etti.

Başkan Kalcıoğlu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada,Kulüp olarak yaşadığımız yerleri, sahip olduğumuz değerleri tanıma ve tanıtma amacındayız. Gitmediğimiz yer bizim değildir anlayışıyla memleketimizin her köşesine ayak basma niyetini taşıyoruz dedi.

VDDK Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu, Verçenik Dağcılık Kulübü olarak, dağcılık sporunu geniş kesimlere yaymanın dışında Rize dağlarını ve kültürünü tanıtmayı amaçladıklarını belirterek, Bu tür geziler hem kültürel gezilerdir hem de insanın kendine yolculuğudur dedi.

Vali Çakır, dağcılık, bir takım teorik ve pratik eğitimlerin öğrenilmesi ve uygulanması sonrasında yapılmalıdır dedi. Turizmcilerin dağcılarla ortak hareket etmesi gerektiğini ifade eden Vali Çakır, başkan ve üyelerine yaptıkları bütün çalışmalar için teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretin ardından kulübün düzenlediği bir doğa yürüyüşü sırasında kulüp üyesi tarafından çekilen Sal Yaylasından Pokut Dağının sisli görüntüsünün yer aldığı fotoğraf Vali Çakır’a hediye edildi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI