Vali Yazıcı'ya brifing verdiler

Vali Ersin Yazıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ni ziyaret ederek brifing aldı.

YÖREDEN HABER 22.06.2014 17:27:55 14 0
Vali Yazıcı
Vali Ersin Yazıcı’nın İl Özel İdaresi’ni ziyaretinde Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, birim müdürleri ve çalışanlar karşıladı.

Brifing öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Yazıcı, kurumları biran önce tanıyabilmek için bu ziyaretleri gerçekleştireceğini söyleyerek, kuruluşlarımızdan brifing almayı planladım. İlin en önemli kuruluşlarından biri olan hem kırsal alanda hem merkezde ciddi yatırımların merkezi olan İl Özel İdaremizden başlıyoruz. Diğer kuruluşlarımızdan da brifinglerimizi aldıktan sonra oluşturulmuş projeleri takip etmeye, yeni projeleri oluşturmaya ve üzerinde çalışmaya başlayacağız. Bir an önce planlamamızı yapıp, neler yapacağımızı konuşalım ve takibine başlayalım istiyorum. Bu çerçevede gerek özel idarenin kendi imkânları ile yapılan yatırımları gerekse merkezi idareden özel idareye gönderilen yatırım ödeneklerinin durumlarını öğrenip takibini yapacağız diye konuştu.

Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, genel sekreter yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek İl Özel İdaresinin 2013 yılı çalışmaları hakkında detaylı bir brifing aldı.

Eğitimden imara, tarımdan altyapıya, yol yapım bakım ve onarımından içme suları yatırımlarına kadar birçok konuda yapılan çalışmaların anlatıldığı sunumu izleyen Vali Yazıcı, , İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıda, Rize'ye yapılmış ve yapılacak bütün yatırımların hayırlı olmasını diledi.

Vali Yazıcı brifingin ardından İl Özel İdaresi Hizmet Binasını gezdi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI