Vali Yazıcı Veda Turları için Pazar Belediyesinde

2014/6366 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile atandığı Rize Valiliği görevine 02.06.2014 tarihinde başlayan Vali Yazıcı, Yeni Kararname ile Balıkesir Valiliğine atanması dolaysıyla Veda Turları kapsamında Pazar Belediyesini ziyaret ederek v

YÖREDEN HABER 1.06.2016 18:50:25 230 0
Vali Yazıcı Veda Turları için Pazar Belediyesinde
 2 Yıldır Rize Valiliği görevinde bulunan Ersin Yazıcı Valiler Karanamesi ile atandığı Balıkesir'deki görevine başlamadan önce Rize ile ve ilçelerinde Kamu kurum ve kuruluşlara veda ziyareti yapıyor.

Pazar İlçesinde Pazar Kaymakamlığı ziyaretinin ardından,Pazar Belediyesine Kaymakam Selçuk Aslan ile birlikte gelen Ersin Yazıcı burada kendisini karşılayan Belediye Başkanı Ahmet Basa,Meclis üyeleri ve personel ile tek tek tokalaşarak başkanlık makamına geçti.


Vali Yazıcı Başkan Basa'yı ziyaretinde yaptığı açıklamada 'Rize'den son derece memnunum.2 Yıldır görev yaptığım Rize ilinde geriye dönüp baktığımıda güzel işler yaptığımı görmek beni mutlu ediyor.Rize'de eğitim seviyesi çok düşük bir seyirde devam ediyordu.Biz tüm birimler olarak başlatmış olduğumuz RENK Projesi ile bu seviyeyi yukarılara çekmeyi başardık.Umarım bu proje devam eder' dedi.

Yazıcı' Başkan Basa'ya biz sizler gibi seçimle iş başına gelmiyoruz.Devletimiz bizi Türk Bayrağı nerede dalgalanıyorsa oraya gönderir ve biz de seve seve gideriz.Balıkesir'e atandığım sürpriz değil.3 ay öncesinden haberim vardı' açıklamalarında bulundu.


Ardından tek tek helallik istedi.'Benim size hakkım geçtiyse hakkımı helal ediyorum.Sizin de hakkınızı helal etmenizi diliyorum' dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Basa ' Rize de birlikte çalıştık.Sizden memnunuz.Yeni görevinizde başarılar diliyorum.Hakkımız helal olsun' dedi.





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI