Vali Yazıcı Rize'de Şehit Annelere ve Aileleri ile bir araya geldi

Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı tarafından 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit anneleri ve eşleri onuruna yemek verildi

YÖREDEN HABER 10.05.2016 06:55:35 21 0
Vali Yazıcı Rize
Vali Ersin Yazıcı, Rize Valiliği'nin himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Rize Gönül Elçileri Birimi tarafından organize edilen 'Anneler Günü' etkinliğinde 'Şehit Anneleri' ile bir araya geldi.

Vatanı için canını feda eden kahramanlarımızın değerli annelerinin ağırlandığı programa Vali Ersin Yazıcı ve Eşleri Hanife Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun ve Bayan Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Bayan Kasap, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İlçe Kaymakamları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Kurum Amirleri ile Şehit Aileleri katıldı.
Vali Yazıcı, verilen yemekte bir araya geldiği şehit aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Vali Ersin Yazıcı programda yaptığı konuşmasında, 'Önüme bir terazi getirseler bir yanına dünya, bir yanına annemi koysalar annem daha ağır gelirdi' diyerek Şehit Annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

CANIMIZA CAN KATAN KUTSAL VARLIKLAR
Annelerin tek bir günle sınırlı kalmadan her zaman hatırlanılması gerektiğini belirten Vali Yazıcı, 'Bugün Anneler günü münasebetiyle Rize Valiliğimiz koordinesinde ilgili kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz özel bir programdayız. Böylesine değerli makama ulaşmış evlatların anneleriyle bir araya gelmekten onur duydum. Şehidimizin annesi hepimizin annesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şanlı bayrağımızın ebediyen dalgalanması adına gazilerimizin ve şehitlerimizin vermiş oldukları mücadele her zaman hafızalarımızda yer alacaktır. Yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız. Yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin Anneler Gününü tekrar tebrik ediyorum' dedi.

BİZLERİ HATIRLAMANIZ ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
Böylesine anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı'ya teşekkür eden şehit anneleri 'Bu özel bir günde bizleri hatırlamanız çok güzel bir duygu. Bu güzel hissi Allah tüm şehit annelerine yaşatsın. Çok teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandılar.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı