Vali Yazıcı, kanser hastası annelerle kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Yazıcı'Annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Bu anlamlı günde burada çok özel annelerimizle beraberiz' dedi.

YÖREDEN HABER 7.05.2016 20:11:10 32 0
Vali Yazıcı, kanser hastası  annelerle kahvaltıda bir araya geldi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çaykur) sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı ve Eşleri Hanife Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve eşi Pınar Karaman, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz'ın eşi Fatma Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt'un eşi Mehtap Kurt, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın eşi Esma Çakıcı, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdaroğlu, Rize Otizmle Mücadele Derneği Başkan Yardımcısı Mukaddes Usta, TOBB Rize Kadın Girişimciler Başkanı Zühre Kazancı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er'in eşi Pınar Er, STK Temsilcileri, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği yönetiminden Dr. Nilüfer Emen, Zeki Karataş, Orhan Yazıcılar, Duygu Bilici, Deniz Aybek, STK temsilcileri ile fedakâr anneler katıldı.

ANNELER İYİLİĞİ EN ÇOK HAK EDEN VARLIKLARDIR
Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
'Annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Bu anlamlı günde burada çok özel annelerimizle beraberiz. Onlar kanser gibi yaşamsal bir krizle baş ederken annelik vazifelerini de yerine getirmeye çalışan cefakâr annelerimiz. Onların bu hastalıkla mücadelelerini, yaşam sevinçlerini gönülden destekliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. Başta teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Ersin Yazıcı ve kıymetli eşleri hanımefendiye şükranlarımızı arz eder, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne konukseverliği ve tüm misafirlerimize destek ve katılımları için teşekkür ederiz. 'dedi.

SAĞLIKLI BİR RİZE İÇİN EL ELE VERİLMELİ
İnsani hedefler için bir araya gelmenin önemli olduğunu kaydeden Vali Yazıcı ise, ' Biz de bu günün önemine binaen annelerimizle bir araya geldik, onlarla sohbet edelim istedik. Biz bu günleri fırsat bilerek annelerimizle bir araya geliyoruz. Bu buluşmalar annelerimize moral veriyor. Annelerimizi bir nebze olsun mutlu edebildiysek bu bize yeter. Rize Valiliği olarak biz hep annelerimizin yanındayız. Sağlıklı bir Rize için el ele, gönül gönüle vererek tüm sağlık kuruluşlarımızla, Rize'mizi sağlık konusunda da ön plana çıkartalım. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Annelerin günü bir gün olamaz. Allah, annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, annelerimize sağlık, sıhhat versin. Bu vesileyle tekrar tüm annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum.
' ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI