Vali ve Belediye Başkanı vatandaşla!

Rize Valisi Çakır ile Belediye başkanı Bakırcı ilgi odağı oldu!

YÖREDEN HABER 13.09.2013 16:24:24 38 0
Vali ve Belediye Başkanı vatandaşla!





Rize Valisi Nurullah Çakır ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, otostop yaparak bindikleri dolmuş binibüsle RTEÜ Eğitim ve Araştırma hastanesi'ne giderek incelemede bulundu.

Rize Valisi Nurullah Çakır ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bugün Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yapımı devam eden, yol çalışması ve Belediye tarafından geçici yapılan otoparkta incelemelerde bulunmak üzere makam araçları yerine dolmuş minibüsle seyahat etti.


Vali ve beraberindekiler tarafından ilk olarak Güney çevre yolu başlangıcı olan 160 evlerin sağında Rize Belediyesi tarafından geçici oluşturulan otopark gezildi. Minibüs hattı yöneticileri ile görüşen Vali Çakır ve Başkan Bakırcı, Araçlarını orada park eden vatandaşların ücretsiz olarak minibüslerden hastaneye çıkmak için hizmet alabileceklerini söyledi.


MİNİBÜSE BİNİP BAĞLANTI YOLUNU İNCELEDİLER

Vali Çakır ve Başkan Bakırcı daha sonra Eğiti mve Araştırma Hastahanesi'ne  Başkan Yardımcıları, İslampaşa Durak Yöneticileri ile birlikte  minibüse bindiler.  Minibüs ile trafiği rahatlatmak için,  yapımı devam eden by-pass yol çalışmasını incelediler.

İnceleme sırasında Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Vali Çakır’a Yol’un, yapılan Otopark’ın inşaat süresince açık tutulacağını ve hastane yolu trafiğini rahatlatmak için yaptıklarını söyledi. Hamzabey yoluna bağlanan bu   yolu  3-4 yıl önce de  planlamıştık ancak olmamıştı. Kısmet bugüneymiş.”dedi.


İncelemelerin ardından, Hastahane Başhekimi ve Yöneticisi Doç.Dr. Hasan Türüt’le beraber hasta ziyareti gerçekleştiren Vali Çakır ve Belediye Başkanı Bakırcı, hastalarla sohbet edip, durumları hakkında bilgi aldı.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI