Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Rize Gönül Elçileri Derneği'nin yakın zamanda seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 4.04.2016 18:03:36 21 0
Vali Ersin Yazıcı
Ziyarete İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdaroğlu, Dernek Başkanı Hatice Semiz Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Dabak, Güler Temur, Mücella Sadıkoğlu, Hilal Ünal İspir, Nedim Turanlı ve İsmail Şimşek katıldı.

 Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Hatice Semiz, Sayın Valimizi ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, 'Yeni yönetimimizi Sayın Valimizle tanıştırmak istedik' dedi.

Yeni dönemde de el ele, gönül gönüle vererek hep birlikte anlamlı organizasyonlara imza atmaya devam edeceklerini ifade eden Semiz, 'Toplumumuzun kalkınması için gerçekleştirilen projelerden bir tanesi de gönül elçileri projesidir. Bunun içinde kentte büyük bir sinerji oluşturduk. Gönül Elçileri Projesinde amacımız, Rize'de bütün halkı kaynaştırmak, buluşturmak. Bu insanlarımızın dertleriyle hemhal olmak, dertleşmek onlarla el ele tutuşmak, gönül gönüle gelmek bazı problemleri çözebilmek için gayret sarf ediyoruz. Toplumda bir duyarlılık ve farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda bize destek olan Valiliğimize, ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.

Yeni seçilen yönetim kurulu başkan ve üyelerine başarılar dileyen Vali Yazıcı,' Projenin gelişerek ilerlemesinde devletimizin verdiği destek kadar sizlerin de projeye verdiğiniz katkı ve gösterdiğiniz gayret çok önemlidir. Bu seferberlikte ailelerin yanı sıra farklı meslek gruplarının da yer alması bizim için çok sevindiricidir. Bütün amacımız toplumda ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşarak onlara destek olmaktır. Rize'de projeye destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin öncülüğünde, devletimizin sıcak eli her yere ulaşsın, daha iyi bir gelecek inşa edelim. Sizlerin bu güzel projede var olmanız son derece mutluluk verici bir duygu. Bu anlamda çalışmalarınızda birlik beraberlik içerisinde yeni seçilen yönetim kurulu başkan ve üyelerine de başarılar diliyorum ' şeklinde konuştu.






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI