Vali Çeber’i ziyaret ettiler

Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili olarak görevlendirilen Recep Bilgin, Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 24.06.2020 10:45:28 23 0
Vali Çeber’i ziyaret ettiler

Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Çeber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Ticaret Bakanlığımızın Misyonu olan; sürdürülebilir ekonomik büyümeye ve toplumsal refaha katkı sağlamak amacıyla, ihracatçılarımızı ve girişimcilerimizi destekleyerek rekabet gücünü ve uluslararası ekonomik ve ticari işbirliğini artıracak, üretici ve tüketiciyi koruyacak etkin, hızlı ve insan odaklı ticaret ve gümrük politikaları oluşturarak yenilikçi ve katılımcı bir yaklaşımla gerçekleştirme, uygulama ve koordine etme gibi çok önemli görevlerin yerine getirilmesinde Gümrük ve Ticaret Müdürlüklerimize çok önemli bir sorumluluk düşmektedir. 

Bu doğrultuda Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Recep Bilgin’e  görev süresince bölgemizde gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Recep Bilgin’e, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Güven Aksoy ve Rize Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Ekrem Kaya eşlik etti.   


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı