Vali Çeber’e Polis Haftası Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Şaban Süzgün beraberindeki emniyet teşkilatı person

YÖREDEN HABER 9.04.2022 10:25:35 102 0
Vali Çeber’e Polis Haftası Ziyareti

RİZE-Valilik toplantı salonunda sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Çeber, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümünü ve tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Vali Çeber, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının devletimizin bekası ve vatandaşlarımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirterek, “Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden bu yana, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinmiştir. Yetkisini kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatımız asayiş, terör, kaçakçılık, siber suçlar ve daha birçok alanda fedakârca görev yaparak ve amansız bir mücadele vermektedir. Polis teşkilatımız dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgını mücadelemizde de en önde olmuştur. Milletimiz için görevlerini ifa etmişlerdir” dedi.

İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman kabulünden dolayı Vali Çeber’e teşekkür ederek 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Vali Çeber günün anısına heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI