Vali Çeber’e 10 Nisan Polis Haftası Dolayısıyla Ziyaret

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Şaban Süzgün beraberlerinde ki heyet ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsa

YÖREDEN HABER 9.04.2021 17:05:59 21 0
Vali Çeber’e 10 Nisan Polis Haftası Dolayısıyla Ziyaret

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Şaban Süzgün beraberlerinde ki heyet ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Vali Çeber, Türk Polis Teşkilatının en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olduğunu belirterek, “ Türk Polis Teşkilatı Devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, halkımızın can ve mal güvenliğini, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, şartlar ne olursa olsun üstlenmiş olduğu sorumluluk bilincinde görevini layıkıyla 7/24 yerine getiren çok önemli ve değerli bir kurumdur. “ ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Çeber, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Şaban Süzgün nezdinde ilimizde görev yapan tüm teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı