Vali Çeber’den Salarha TOKİ Konutlarında İnceleme

Rize Valisi Kemal Çeber, Salarha Beldesinde yapım çalışmalarında sona gelinen TOKİ konutlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

YÖREDEN HABER 19.10.2022 11:07:49 113 0
Vali Çeber’den Salarha TOKİ Konutlarında İnceleme

Vali Kemal Çeber, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Rize merkeze bağlı Salarha Beldesinde 2019 yılında yapımına başlanan, 12 iş yeri ve 465 (3+1, 2+1) daireden oluşan TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Projesinde incelemelerde bulundu. Yakın zamanda bitmesi planlanan projedeki örnek daireyi ve sosyal donatı alanlarını gezen Vali Çeber, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Rize için önemli bir projede sona geldiklerini ifade eden Vali Çeber, “Gerek imalatındaki kalitesi gerekse sosyal donatı alanlarıyla son derece modern ve kaliteli bir projenin sonuna gelmekteyiz. Çalışmalar hızla devam ediyor.

Bu projemiz Salarha Tünelinin tamamlanmasıyla birlikte daha da değerlenmiştir. Şehrin gürültüsünden ve karmamışından uzak, şehir merkezine bir o kadar yakın bir yerde konutlarımızı inşa etmiş olduk. Bu vesile ile Salarha TOKİ Konutlarının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki bu konutlarla birlikte bu bölgedeki yaşam standartları artacaktır. Bu sayede dağ ile deniz arasına sıkışan ilimiz için yeni yerleşim alanları açılmış olacaktır” dedi.

Vali Çeber’e incelemeler sırasında; Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Serkan Savaş, DSİ Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız, Karayolları Rize Şube Müdürü Ercan Çiçek ve yetkililer eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI