Vali Çeber, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla Bir Araya Geldi

Vali Kemal Çeber, 10 Ocak “İdareciler Günü” kapsamında düzenlenen programda Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 12.01.2022 09:41:45 31 0
Vali Çeber, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla Bir Araya Geldi

Rize Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda konuşan Vali Kemal Çeber, Vali Yardımcıları ve Kaymakamların 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlayarak, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temsilcileri olarak aziz milletimize hizmet etmek en büyük şereftir. Ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile görev yapan Mülki İdare Amirleri, devletin en köklü ve en temel yapı taşlarından biridir.

Halkımızın talep ve ihtiyaçlarını tespit edip çözümler üreten, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için zaman ve mekân mefhumu gözetmeden çalışmalar yapan Mülki İdare Amirleri, devletimizin varlığını, otoritesini ve şefkatini temsil etmektedir.

İdareciler olarak, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle mensubu olmaktan gurur duyduğum idarecilerimizin bu mutlu gününde; milletimize hizmet için gösterilen üstün gayret anlayışıyla çalışan, ülkemizin gelişmesinde ve her alanda seviyesinin yükseltilmesinde emek sarf eden tüm meslektaşlarımın “10 Ocak İdareciler Günü”nü kutluyor, ailelerinizle ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı