Vali Çeber, RİDEVA Mütevelli Heyeti Üyeliğine Seçildi

Yenikapı'da düzenlenen "Rize Günleri" etkinlikleri kapsamında İstanbul'da bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği'nin (RİDEVA) olağan Mütevelli Heyeti Toplantısına katıldı.

YÖREDEN HABER 30.05.2022 09:40:30 64 0
Vali Çeber, RİDEVA Mütevelli Heyeti Üyeliğine Seçildi
Birliğin Mütevelli Heyet Üyeliğine seçilen Vali Çeber burada yapmış olduğu konuşmada 'Gönül köprülerinin kurulduğu, kardeşlik hukukunun güçlendirildiği, yerel değerlerimizi bize hatırlatan bu oluşumda yer almaktan onur duyuyorum ' dedi.

Birliğin kuruluş süreci ve çalışmalarında katkı sağlayanlara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son bulan toplantıda; hemşehrilerimiz arasında paylaşma, sosyal dayanışma, yardımlaşma duygusunu geliştirme, gönül köprüleri oluşturarak kardeşlik hukukunu güçlendirme, yerel değerlerimizi unutturmama, eğitim ve barınma hizmetlerinde öğrencilerimizi destekleme gibi hizmetlere devam edilmesi temmenisinde bulunuldu.
RİDEVA (Rize Dernekeler ve Vakıflar Birliği )
RİDEVA, başta İstanbul Rize Dernekler Federasyonu olmak üzere Ankara Rize Dernekleri Federasyonu, Avrupa Rizeliler Derneği, Kocaeli, Sakarya, Samsun, Rize, Bursa, Mardin ve Yalova merkezli toplam 51 STK ve kurumsal yapının kurucu üyeliği ve destekleri ile kurulan çatı vakfıdır. Ayrıca her alanda memleketimize katma değer üreten 113'ü kurucu olmak üzere toplam 124 mütevelli heyeti üyesi bulunmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI