Vali Çeber, PTT’nin 181’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Vali Kemal Çeber, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 181. yıldönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdürü Hızır Nur ve beraberindekileri makamında kabul ederek PTT’nin 181??

YÖREDEN HABER 26.10.2021 16:58:46 26 0
Vali Çeber, PTT’nin 181’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Vali Kemal Çeber, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 181. yıldönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdürü Hızır Nur ve beraberindekileri makamında kabul ederek PTT’nin 181’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı.

Başmüdür Nur’de kendilerini bu anlamlı günde kabul ettiği için Vali Çeber’e teşekkür ederek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ)’nin faaliyetleri, amaç ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

PTT'nin ülkemizin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Vali Kemal Çeber, “1840 yılında kurulan, daha sonra da gelişimini sürdürerek yurdumuzun her köşesine hizmet götüren ülkemizin köklü kuruluşlarından PTT, teknolojinin ilerlemesi ve iletişim çağına geçilmesi ile çağa ayak uydurup farklı birçok alanda daha vatandaşlarımıza hizmet sunmaya başlamıştır. Posta hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Devletimizin önemli kuruluşlarından birisi olan PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette PTT Başmüdürü Hızır Nur, Vali Kemal Çeber’e 181’inci yıl kutlamaları kapsamında kurum tarafından Millî Mücadele’nin 100. yılı anısına hazırlanan anma pulu serisi kataloğu hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı