VALİ ÇEBER, İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ ÇEBER, İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

YÖREDEN HABER 28.11.2018 07:37:54 16 0
VALİ ÇEBER, İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Rize Valisi Kemal Çeber, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı’yı Makamında ziyaret etti ve ardından İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı 11. olağan toplantısına katılarak, İl Genel Meclisi üyelerine hitap etti.   

RİZE-Nazik ev sahipliklerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve meclis üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Çeber, “Sürekli olarak ifade ettiğim bir konu var. Rabbim Rize’ye birçok güzelliği bir arada bahşetmiş ve bunu hep birlikte yaşıyoruz. Mükemmel bir doğamız var, harika yaylalarımız, vadilerimiz, akarsularımız ve denizimiz var. Bunlar bizim en önemli potansiyelimiz. Ama aynı zamanda bu mükemmel coğrafyada yaşamanın bazı zorlukları da var. Burada, emek sar ettiğimiz konuların genelde doğa ile mücadele etmek, ıslah etmek ve doğa ile yaşama çabası olduğuna, ilçelere yaptığım incelemeler esnasında şahit oldum” dedi.

Çalışma felsefesi olarak, 7 den 77 ye herkesi mesai arkadaşı olarak gördüğüne vurgu yapan Vali Çeber, “İl Özel İdaresi anlamında ilçelerde yaptığım incelemeler esnasında, sağ olsunlar il genel meclisi üyelerimiz programlarımıza iştirak ettiler. O incelemeler esnasında bütün arkadaşlarımızın ilçelerine, beldelerine ve hatta köylerine, yani topyekun alana ne kadar hakim olduklarını görmek beni rahatlattı. Rize’de görev yapacağım süre içerisinde birlikte düşünüp, birlikte hareket etme gayreti ile taş üstüne taş koymanın çabası içinde olacağım. Benim tek başıma yapabileceklerim belli. Ama biz olursak ve işlerimizi hak hukuk gözeterek düzgün planlarsak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Rize’de son yıllarda ciddi yatırımların gerçekleştirildiğine belirten Vali Çeber, “Bunların başında Rize-Artvin Havalimanını, Ovit Tünelini ve Ayder Kentsel Değişim ve Dönüşüm Projesini sayabiliriz. Rize, bunların hepsini hak ediyor. Çünkü bu coğrafyayı gezdiğinizde, Rize için değil Türkiye için bu yarımları yapmaktan başka alternatifinizin olmadığını görürsünüz” dedi ve yatırımların gerçekleşmesindeki himayelerinden dolayı da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan teşekkürlerini dile getirdi.  

Rize’ye hizmet etmenin bir gurur olduğunu ifade eden Vali Çeber, “Sizler gibi özel ve seçilmiş insanlarla Rize gibi bir ile hizmet etme lütfunu bana bağışlayan Rabbime sonsuz kere şükrediyorum. Ayrıca bu görevi bana laik gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi arz etmek istiyorum” dedi.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, Rize’nin sahip olduğu bütün dinamiklerle, Rize için hep beraber, omuz omuza çok güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirten Vali Çeber, Meclis Başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve daha sonra İl Encümeni Toplantısına Başkanlık etmek üzere, İl Genel Meclisi Salonundan ayrıldı.Valilik 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı