VALİ BEKTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Vali Erdoğan Bektaş, Diyarbakır Lice'de şehit olan Rizeli J.Uzm.Çvş.Emrah Aytemiz için taziye mesajı yayımladı.

YÖREDEN HABER 27.06.2016 08:04:05 48 0
VALİ BEKTAŞ
Vali Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: '26 Haziran 2016 Pazar günü Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, Rizeli hemşehrimiz J.Uzm.Çvş.Emrah Aytemiz şehadete erişmiştir. Ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve güvenliği için canını feda eden J.Uzm.Çvş.Emrah Aytemiz'i rahmetle ve şükranla anıyor, ailesine, yakınlarına, yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum 'dedi.

MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRECEKTİR

Devletimizin terör belasıyla olan kararlı tutumu ve mücadelesinin aralıksız süreceğini ifade eden Vali Bektaş, ' Kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhları şad olsun' dedi.

Ailenin tek çocuğu olduğu ve 20 Temmuzda evleneceği öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in naaşı 27,06,2016 Pazartesi(bugün) öğle namazından sonra Fındıklı merkezde kılınacak cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecek.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI