Vali Bektaş'a 'Çaylık' Dergisi hediye etti

Rize Valisi Bektaş 'Çay bahçesinden ismini alan, bu güzel Çaylık Dergisini çay sektörüne kazandıran Çaykur yönetimini tebrik ediyorum. Artık her ay Çaylığı okuyacağım. ”dedi.

YÖREDEN HABER 22.06.2016 12:57:25 22 0
Vali Bektaş
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Daha önce, Muş, Kastamonu ve Manisa Valiliği görevlerinde bulunan, Rize’nin yeni Valisi Erdoğan Bektaş’a tebrik ziyaretinde bulunan, serbest gazeteci-yazar, Çaykurspor Kulübü Müdürü B. Ali Kavalcı; Vali Bektaş’a Çaykur’un aylık yayını olan, Çaykur Çaylık Dergisinin en son 36’cı Mayıs ayı sayısını hediye etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, “Çaykur ülkemizin ve Doğu Karadeniz Bölgemizin en güçlü ve en çok istihdam sağlayan ekonomik, sosyal ve kültürel kuruluşlarımızdandır. Çaykur’un her yıl gerçekleştirmiş olduğu yeni ekonomik yatırımlarla, bölge halkımızın ve bölge ekonomisinin en önemli tarım geliri olarak, Çaykur’daki bu istikrarlı büyüme binlerce üretici, tüketici ve satıcıyı mutlu etmekte, çayın geleceğine yönelik sevindirmektedir. Ülkemizin ve bölgemizin bu denli güçlü bir teşekkülünün kendi çay dünyası sektöründeki gelişmeleri üretici, tüketici ve tedarikçilerine, bayilerine, bölgenin kültürü, sanatı, tarihi, sporu ve güncel gelişmeleriyle bu kalitede her ay aktarması takdirlik bir hizmettir. Çay bahçesinden ismini alan, bu güzel Çaylık Dergisini çay sektörüne kazandıran Çaykur yönetimini tebrik ediyorum. Artık her ay Çaylığı okuyacağım. ”dedi.

Rize’nin 42’cı Yeni Valisi Erdoğan Bektaş Kimdir?

1960 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimi Trabzon Tonya'da, Liseyi Trabzon'da, Yüksek Öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. İstanbul'da Avukatlık ve Hakimlik stajı yaptı.  İstanbul Valiliği Kaymakam Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam Vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamlığı, Muş, Kastamonu ve Manisa Valiliği görevlerinde bulunan Vali Erdoğan Bektaş, 01 Haziran 2016 Tarihli ve 29729 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun 30.05.2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Kararı ile Rize Valiliğine atanarak 16.06.2016 tarihinde görevine başlamıştır. Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ evli ve üç çocuk babasıdır.
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI