VALİ BEKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Eşi Esma Bektaş, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 16.06.2017 21:32:37 48 0
VALİ BEKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU
Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Eşi Esma Bektaş tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğine Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Rize Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aksu ve diğer daire müdürleri katıldı.

Rize’de ki şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan Vali Erdoğan Bektaş, “Bu kutlu saatlerde, iftar saatinde ve Ramazan ortamında soframızı paylaştığınız için, zahmet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sofralar ancak davetlilerin bir araya gelmesi ile anlam kazanır. Gördüğünüz gibi ve her kesiminde görmesi gerektiği gibi bizler büyük bir aileyiz. Büyük bir milletiz. Bu aileyle, bu milletle hesabı olanlar, bu birlik ve beraberliğimizi dikkate alsalar onlar açısından iyi olur.  Şehitlerimiz bu vatanın varlık sebebidir” dedi.

Yakın zamanda Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu, şehit olmasından dolayı acımızın büyük olduğunu vurgulayan Vali Bektaş, “Ülkemizin sınırlarında maalesef çatışmalar devam ediyor. Ama buna rağmen bu aile ülkemizi bir huzur adası olarak tutmayı başarıyor. Dün rakamlar geldi. Her şeye rağmen dünyada en hızlı büyüyen üçüncü ülkesiyiz. İşte bu millet, bu aile böyle bir ve bütün. Umarım dünya bu milletin dostluğunun değerini anlar ve bu devlet üzerinde bu millet üzerinde hesap yapmaktan vazgeçerler” dedi.

Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bu vatana sahip çıktıkları için çok değerli olduklarının altını çizen Vali Bektaş, “Devletimiz de bu değerin bilincinde olarak onlara çeşitli haklar vermekte, bizler de bunları en iyi şekilde uygulamaktayız.” Dedi ve daha sonra Vali Bektaş ve eşi Esma Bektaş, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyerek onlarla bir süre sohbet etti.
Rize valiliği


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı