Vali Bektaş, gayretlerinden dolayı bütün öğrencileri kutladı.

Vali Erdoğan Bektaş, 2015- 2016 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

YÖREDEN HABER 17.06.2016 10:25:22 24 0
Vali Bektaş, gayretlerinden dolayı bütün öğrencileri kutladı.
Vali Erdoğan Bektaş, 2015- 2016 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin büyük emek sarf ettikleri bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna gelindiğini belirten Vali Bektaş, öğrencilere şu mesajı verdi: 'Sevgili öğrencilerimiz bir yılın daha sonuna geldiniz. Çalıştınız çabaladınız, tatilinizin güzel geçmesini temenni ediyorum. Eğitim öğretimde bir yılı daha tamamlayarak karnelerinizi alıyorsunuz. Okul dönemi boyunca gösterdiğiniz gayretlerinizden dolayı sizleri içtenlikle kutluyorum. Karnenizdeki sonuç ne olursa olsun; kendinize güven duyarak daima başarabileceğinize dair umudunuzu hiç yitirmeyin. 'dedi.

Velilerden de eğitim-öğretim yılının iyi bir muhasebesini yapmalarını isteyen Vali Bektaş, ' Çocuklarımızla yakından ilgilenerek onlara gereken desteği ve güveni verdiğimiz ölçüde hayatta daha başarılı olacaklardır.'mesajının ardından,

Öğretmen ve yöneticilere fedakârlıkları ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ' Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğini düşünerek, çalışmalarınıza bu doğrultuda devam edeceğinize inanarak tüm bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tebrik ediyor, yaz tatiline girecek siz değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve gönlünüzce yaşayacağınız güzellikler ile dolu bir yaz tatili diliyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek sizlerin olsun.' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI