Üzücü Kazada araçta bulunan 2 kişide hayatını kaybetti.

Hopa’da meydana gelen trafik kazasında Rotu çıkan araç uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 2 kişide hayatını kaybetti.

YÖREDEN HABER 9.02.2022 11:22:55 87 0
Üzücü Kazada araçta bulunan 2 kişide hayatını kaybetti.

Bayram Turan Çelik

HOPA-Hopa’da öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası bir anda İlçe’yi yasa boğdu. Bucak mahallesi İsina mevkiinde meydana gelen kazada Volkan Kara’nın kullandığı araç 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan sürücü Volkan Kara ve beraberindeki Yakup Adalı araç içinde hayatlarını kaybetti.

Öğle saatlerinde meydana gelen kazada araç içinde sıkışan şahısları kurtarmak için Hopa Belediyesi İtfaiye personeli, AFAD ve HOPAK ekipleri yoğun çaba sarf ettiler. Olay yerine gelen Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’de çalışmaları yakından takip ederek ekipleri yönlendirdi.

70 metrelik uçurumda araçtan zorlukla çıkartılan Volkan Kara ve Yakup Adalı’nın araç içinde sıkışma sonucu hayatlarını kaybettiği ve cesetleri ekipler tarafından uçurumdan zorlukla çıkartıldı.

Kazada hayatını kaybeden Volkan Kara ve Yakup Adalı’nın cenazeleri Hopa Cumhuriyet Savcısının talebi doğrultusunda Otopsi yapılmak üzere Trabzon Adi Tıp Kurumuna gönderildi

ARABASINI SANAYİDE TAMİRE GÖTÜRECEKTİ.

Arkadaşları Volkan Kara’nın aracının kontrolünü yaptırmak için bir gün sonrası için Sanayide tamirciden randevu aldığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Volkan Kara’nın Hopa’da 25 Ağustos 2015 tarihinde yaşanan sel felaketinde Anne-baba ve kız kardeşini kaybettiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Volkan Kara ve Yakup Adalı’nın Dubai’de çalıştıkları, kış mevsimi dolayısı ile izinli olarak Hopa’ya geldikleri ve evlerinin ihtiyaçlarını ve noksanlarını tamamlamak için uğraştıkları ve Şubat ayı sonunda çalışmak için tekrar yeniden Dubai’ye gidecekleri de öğ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI