Üzerine Kar yağan Tek ürün Türk Çay'ı ilgi topluyor

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, katıldıkları uluslararası fuarlar sayesinde hedeflerinin büyük bir marka olan ÇAYKUR’u dünya markası haline getirmek olduğunu söyledi.

YÖREDEN HABER 26.04.2014 16:40:57 28 0
Üzerine Kar yağan Tek ürün Türk Çay
Kanada’da düzenlenen SİAL 2014 fuarıyla ve ardından yaptıkları girişimlerle Amerika kıtasındaki pazar çalışmalarını artırdıklarını hatırlatan Genel Müdür Sütlüoğlu daha sonra katıldıkları Dubai Global Çay Forumu ile de ÇAYKUR’u Körfez ülkelerinde yaşayan özellikle Arap halklarıyla buluşturmak bu bölgedeki çay pazarında önemli bir konuma gelmek istediklerini belirtti.

Sütlüoğlu; “Geçtiğimiz hafta düzenlenen fuarda stantlarımıza yoğun bir ilgi oldu. Yapılan ikramların yanında yoğun bir çay satışı gerçekleştirdik. Körfez ülkelerinden fuara gelen ziyaretçi ve katılımcılar tarafından ürünlerimize gösterilen ilgi ve alaka nedeniyle yakın gelecekte bu organizasyonun devamı sayılabilecek olan bir organizasyona daha katılacağız.  Bu tür organizasyonlar sayesinde Körfez ülkeleri vatandaşları olan Arap halkına üzerine kar yağan tarlalarımızdan hasat ettiğimiz organik ve konvansiyonel diğer çay çeşitlerimizi çok iyi bir şekilde tanıtma dolayısıyla pazarlama fırsatı bulmuş oluyoruz.” Dedi.

Öte yandan görevi nedeniyle Dubai’de bulunan Ardeşen Eski Kaymakamı Cemil Kılıç ÇAYKUR Standına gelerek Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ile hasret giderdiler 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI