Ülkemizin Kadın Muhtarları Pazar’da buluştu

Başbakanlık Projesi kapsamında Karadeniz bölgesi Trabzon ve Rize iline 2 günlük ziyaret düzenleyen 150 kadın muhtar Pazar ilçesini ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 10.03.2018 21:44:12 674 0
Ülkemizin Kadın Muhtarları Pazar’da buluştu

Pazar ziyaretini Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Selahattin Bal’ın öncülük ettiği ve Türkiye’nin dört coğrafi bölgesinde görev yapan Kadın Muhtarlardan 150 kişi Rize ziyareti kapsamında Pazar ilçesine geldiler.

Pazar Belediyesi girişinde Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk ve Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve Pazar Muhtarlar Derneği tarafından çiçeklerle karşılanan kadın Muhtarlar Kültür Salonunda icra edilen sohbet toplantısına katıldılar.

Burada sunuculuğunu Abdullah Uzun'un yaptığı toplantıda Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Selahattin Bal, Kadın Muhtarları Derneği başkanı, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk misafirlere hoş geldin konuşmasının ardından Pazar ilçesi ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Daha sonra “Kaçkar Yolu” Projesi hakkında Emin Kanbur görsel ağırlıklı sunum yaptı. İlgi ile izlenen sunumdan sonra Pazar Kaymakamı Öztürk ve Pazar Belediye Başkanı Basa Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan organizasyona Kadın Muhtarları davet ettiler. Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk ve Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa 150 kadın muhtara yöresel PUŞİ hediye ettiler. Salonda Pazar Ak Parti Kadın Kolları başkanı Gönül Bal Kadın Muhtarlar Dernekleri başkanına Puşi bağladı. Katılımcılar alkışlarla karşılık verdi. Ardından tulum eşliğinde horon oynandı. Tarihi 4 gözlü köprü ziyaret edildi. Heyet akşamüstü Pazar’dan mutlu ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI