Türüt, Pazar'daki Yatırımları İnceledi

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğince Pazar ilçesine bağlı köylerde yapılan ve yapılması planlanan yatırımları inceledi.

YÖREDEN HABER 24.10.2020 13:40:55 29 0
Türüt, Pazar

PAZAR-Meclis Başkanı İbrahim Türüt'e Pazar programında Pazar İl Genel Meclisi Üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst, Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Öztürk, birlik mühendisleri ve köy muhtarları eşlik etti.

İlçe programı kapsamında ilk olarak 8 köye hitap eden Aktepe Grup yolunda KÖYDES programından yapılan parapet duvar çalışmalarını inceleyen Başkan Türüt ve beraberindeki heyet, İl Özel İdaresi tarafından restorasyonu yapılması planlanan Akmescit ve Darılı köylerine ait 135 yıllık tarihi Aranaş camiini gezdikten sonra sırasıyla Başköy, Derinsu, Derebaşı ve Dernek köylerini ziyaret ederek yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında muhtar ve yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Türüt, ilçe programının son bölümünde Şehitlik köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapımı sürdürülen Şehitlik Anıtında incelemelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI