Türkiye 3'üncüsü Pazar'dan Çıktı

ilçeye dönen Emre ŞALAP, ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil KAYA ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ile birlikte Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN’ı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 24.03.2022 10:31:19 58 0
Türkiye 3
PAZAR-Okul Sporları Daire Başkanlığı ve Judo Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 19-20 Mart 2022 tarihlerinde Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirilen grup müsabakalarında ilk üç dereceye giren 57 ilden gelen 398 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen, Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası, kıyasıya geçen mücadelelerin ardından tamamlandı.
Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada,Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Antrenörleri Burhan KOÇAN ve Seda KESKİN tarafından eğitim gören 6 sporcuyla müsabakalara katılarak önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Sayın Osman Aşkın BAK zamanın da hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması projesi kapsamında keşfedilen Lokman Emre ŞALAP 7 müsabakanın 6’sını kazanıp 34 Kg ‘da Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza atarak sporcumuz bu başarı sayesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu olmaya hak kazandı.'ifedelerine yerverildi.
Müsabakalardan sonra ilçeye dönen Emre ŞALAP, ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil KAYA ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ile birlikte Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN’ı makamında ziyaret etti. Çeşitli hediyeler veren Kaymakam AKIN, Sporcu ve antrenörlere başarı dileklerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı