TÜMBİFED ve RİBİAD RİZE’DE

TÜMBİFED ve RİBİAD Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 27.09.2014 13:58:10 20 0
TÜMBİFED ve RİBİAD RİZE’DE
Tümbifed (Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Federasyonu) ve Ribiad ( Rize'li Bürokratlar, Yöneticiler ve İş İnsanları Sosyal Dayanışma Derneği) Yönetim Kurulu Başkan ile Üyeleri Vali Ersin Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete TÜMBİFED Genel Başkanı Cevdet Akay, RİBİAD Genel Başkanı Erol Aykut, RİBİAD Başkan Vekili Ali Rıza Şişman, KOMBİAD Genel Başkanı Pembe Pervin Akın, İSBİAD Genel Başkanı Ömer El, Çankırı Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, Diyarbakır Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Konu, Tümbiad ve Ribiad Genel Koordinatör Arif Ekşi, Spor Yazarı Televizyon yorumcusu Hayri Ülgen, TÜMBİFED Genel Sekreteri Ümran Türk, TÜMBİFED Yönetim Kurulu Üyesi Ayla İspir katıldılar.
 
Ziyarette Rize'nin tarihsel ve turizm yönünden özellikleri ve şehrin sorunları görüşüldü. RİBİAD'ın gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler paylaşıldı. 

 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Yazıcı, RİBİAD gibi sivil toplum örgütlerine çok önemli görevler düştüğünü, STK’ların pozitif faaliyetlerinin Türkiye’nin ilerlemesinde büyük rol oynadığını ifade etti.
 
Demokrasinin temel taşlarından olan sivil toplum kuruluşlarının günümüzde daha da ön plana çıktığının altını çizen Vali Yazıcı, “ Dernekler, aynı zamanda yöresel kültürün ve folklorun tanıtılması ve yaşatılmasını sağlayacak sivil toplum kuruluşlarıdır” dedi.

Vali Ersin Yazıcı TÜMBİFED VE RİBİAD'ın çalışmalarında başarılar dileyerek tanışmaktan da mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Daha sonra RİBİAD Genel Başkanı Erol Aykut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ersin Yazıcı’ya görevinde başarılar dileyip makamdan ayrıldılar. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı