Tren yolu Karadeniz'e Ovit üzerinden gelmelidir.

Erzurum, İspir Bölgesinden 5 defa 30 yıl kesintisiz İl Genel Meclis üyeliği yapan ve Erzurum kanadında Ovit tüneline yönelik yıllardır yaptığı çalışmalarla tanınan Tahsin BAYRAMOĞLU;'Tren yolu Ovit güzergahında devam etmelidir'dedi.

YÖREDEN HABER 5.05.2014 13:41:06 25 0
Tren yolu Karadeniz
Erzurum'da kesintisiz 30 yıldır İl Genel Meclis üyeliği yapan ve Ovit tünelinin yapımı için vermiş olduğu siyasi mücadeleyle tanınan Tahsin BAYRAMOĞLU, 'Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarında ülkemizin genelinde olduğu gibi, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölge illerimizde başta ulaşım olmak üzere bölgelerimiz ve illerimizi birbirine yakınlaştıracak dev projelerin yapımı için büyük yatırımların tamamlanması ve yenilerinin başlatılması konusunda büyük gelişmeler yaşanmaktadır. Bunlar otoyollar, denizin altından marmaraylar, tüp geçitler, boğaza yeni köprüler, tüneller, yeni havalimanları ve Erzurum'u güney doğu ve Karadeniz'e bağlayan Ovit-İspir-Kırık tüneli gibi dev projeleri gerçekleştiren hükümet Ak parti iktidarıdır. bu tünellerle, Erzurum'dan Karadeniz'e tren yolundan ve aynı güzergahtan aynı tünellerle Rize'ye bağlanması ve bu rüyanın da Ak Parti h,hükümetinin başarısı olarak tarihte yeri alacağını hep birlikte inşallah yaşayacağız.
Tüm Erzurum ve Rizeliler adına, bu önemli tarihi projeleri hayata geçiren Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine şükran ve teşekkürlerimizi arz ediyorum. '
dedi.

 HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı