Bu kapsamda Karadeniz Bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odalarına ziyarette bulunan Türkiye Odalar ve Barsalar Birliği (TOBB ) Başkan Yardımcısı Halim Mete, beraberinde TOBB uzmanlarından Zeki Türkmen ile Rize ve Trabzon illerinde oda ve borsalara ziyarette bulundu.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaptığı toplantıda konuşan TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, birliğin çalışmalarında bütün oda ve borsaların fikirlerine başvurduklarını söyledi. Bu yıl ilk kez akredite olacak elli oda ile birlikte toplamda 200 civarında oda ve borsanın her konuda fikrini aldıklarını dile getirdi.
Görüşmede TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, bölgesel sorunlar ve yürütülen çalışmalar hakkında TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden aldığı bilgileri not etti.
TOBB Başkanı Halim Mete’nin ziyaretinde TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, Sayman Üye Murat İskender, Yönetim Kurulu Üyeleri, O. Selahattin Bektaş, İsmail Genççelep, Nevzat Özer, Emanullah Tüfekçioğlu, Genel Sekreter Hakan Gürhan ve Birlik Uzmanı Zeki Türkmen yer aldı.
Görüşmenin sonunda Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Mete’ye ziyaretin anısına Trabzon el sanatı ürünlerinden gümüş telkâri fincan takımı armağan etti.
TOBB Karadeniz’i dinliyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, kendisine bağlı oda ve borsalara yaptığı ziyaretlerde bölgesel sorunları yerinde dinleyerek tespit ediyor.. Görüşmeler tamamlandığında sorunlara ve çözüm yollarına ilişkin bir değerlendirme yapılacak.

YORUM EKLE
1
Rize'de Dağcılık Temel Eğitim Kampı
2
Feshane’de Rize Günleri Başladı!
3
Samimiyet ve Biz
4
Korkunç Çernobil kazasının izleri hala canlı
5
Pazar standı göz kamaştırıyor
6
Hemşin Ulusal Medya'da gündem oldu
7
Ağızlarını eğip bükerek konuşan gevezeler ateştedirler
8
O’nun delillerinden biri de göğün ve yerin durmasıdır
9
Sevdaluk Bahar ile canlandı
10
Çelik Taşeronlara kadro konusunda konuştu
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER