Telekom İftar'ına Kweuke misafir oldu

Türk Telekom Genel Müdürlüğü Kurumu tarafında organize edilen ve Rize deki büyük ölçekli Kamu Sektörü ile Özel Sektör müşterilere yönelik iftar yemeği, Rize’deki Yakamoz Restoranda gerçekleşti.

YÖREDEN HABER 12.06.2016 09:51:09 21 0
Telekom İftar
Türk Telekom Genel Müdürlüğü, Rize Türk Telekom İl Müdürü Rüstem Koçal ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Rize’deki büyük kamu ve özel kuruluşların yöneticileri, özel şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanları ile çeşitli kurum ve kuruluşların idarecileri katıldılar.

Yakamoz Restoranda verilen iftar yemeğine ev sahibi, Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal ve mahiyetindeki bir kısım idareci misafirlerini kapıda karşıladılar.

Kamu Kuruluşları adına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yardımcısı Sultan Yılmaz, Rize Defterdarı Nurettin Dirican, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Tuna, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yrd. Prof.Dr. Ali Bilgin, Rize SGK İl Müdür Av. Yusuf Baltacı, Rize İş Kur İl Müdür Hasan Kiraz, Rize Afet ve Acil Durum İl Müdürü Şakir Kürk, Rizeli İş Adamları, Şaban Ali Razıoğlu, Mevlana Karali, Yılmaz Sevimli, Ali Atılgan, Bahattin Karali, Çayeli Bakir İşletmeleri A.Ş. Yöneticilerinden Ekrem Gül ile Rize Telekom İl Müdürlüğü personeli katıldılar. İftar yemeğinin sonunda, özel bir televizyon kanalında, “Necati hoca cevap veriyor” ismiyle dini yayın programı yapan, Rize’nin tanınmış hocalarından Necati Hutoğlu yapmış oluğu duygu yüklü bir dua ile bütün İslam âleminde bu mübarek ramazan ayının önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İftar yemeğine Çaykur Rizespor’un 3 yıldır yeşil- mavili formayı giyen Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuku’da ülkesinde ramazan ayını yanında tutmak üzere gelen üç kardeşi ile birlikte katıldı.

Golcü futbolcu Kweuke ile Necati hocayı tanıştıran, Çaykur Rize Spor Tesis Müdür Arif Kanburoğlu ve Çaykur Rizespor Kulüp Müdür Yard. Vural Biçer, kendisiyle Arapça konuşmak isteyen Necatı Hocanın, ünlü futbolcunun Arapça bilmediğini, çok az Türkçe bildiğini, İtalyanca konuştuğunu söyledi.

Bu arada devreye giren, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kweukte ile İngilizce soruşarak, Necati hoca ile Kweuke arasında samimi bir diyalog kurmuş oldu.
HABER VE FOTOĞRAFLAR: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI