Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Yumaklı’dan Vali Çeber’e Ziyaret

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Vali Kemal Çeber’e nezaket ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 4.01.2023 10:26:09 45 0
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Yumaklı’dan Vali Çeber’e Ziyaret

Vali Kemal Çeber tarafından karşılanan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’ya Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ilgililer eşlik etti.

Valilik makamında sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette başta çay ve Çaykur olmak üzere ilimizdeki tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, 'Üretenlerin ve bu memlekete değer katan çiftçilerimizin yanında olup onların üretimde kalması ve bu memleketin ihtiyacı olan stratejik gıda ürünleri başta olmak üzere üretimi daha da artırabilmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz' dedi.

Vali Kemal Çeber, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’yı, Rize’de misafir etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, ”Rize’mizde sürdürülen tarım, orman, devlet su işleri ve hayvancılığın geliştirilmesine ilişkin çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme yapma fırsatı bulduk” dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Vali Kemal Çeber’e göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Rize’deki tarım alanında gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI